Πηνελόπη Παπανικολάου

Γραμματειακή Υποστήριξη

Ειδίκευση

  • Γραμματειακή Υποστήριξη

Γλώσσες

  • Ελληνικά
  • Αγγλικά

Biography

Βιογραφικό

Η Πηνελόπη είναι απόφοιτος Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου με μετεκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο τετραετές πρόγραμμα της Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας και παρέμβασης σε άτομα, οικογένειες και ευρύτερα συστήματα (ΕΣΥΘΕΠΑΣ), αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Θεραπείας Οικογένειας (European Family Therapy Association, EFTA).Έχει ολοκληρώσει την πρακτική της άσκηση στο Κέντρο Ημέρας για τη Φροντίδα της Ψυχικής Υγείας της Γυναίκας (Επιλόχεια Διαταραχή), ενώ στα πλαίσια της εθελοντικής και ερευνητικής της εργασίας ασχολήθηκε και μελέτησε ενήλικο κλινικό πληθυσμό στα Ψυχιατρικά Τμήματα του Δαφνίου και του Αττικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Είναι υπεύθυνη γρμματείας της εταιρείας μας. Οι επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, η ικανότητα στη σωστή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και στη σωστή διαχείρηση του χρόνου συμβάλλουν καθοριστικά στον άρτιο χειρισμό των υποθέσεων του γραφείου μας.

Σπουδές

  • Τμήμα Ψυχολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών (2018)
  • Δίπλωμα μεταπτυχιακής εξιδείκευσης στη Σχολική Ψυχολογία από τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.) (2019)
  • Συμμετοχή στο ερευνητικό πρόγραμμα “Συγχρονική και Διαχρονική μελέτη Μ.Α.Ν.Ε” για τις ακούσιες νοσηλείες σε Ψυχιατρεία και Ψυχιατρικά Τμήματα – Μελέτη των Ψυχωσικών Συμπτωμάτων στη Συμπεριφορά των Ψυχωσικών Ασθενών.