FAQ

Q

Γιατί να σας επιλέξω για δικηγόρους μου;

A

Είναι πολύ σημαντικό να βρείτε τον κατάλληλο δικηγόρο που θα έχει την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία σε υποθέσεις όμοιες με τη δική σας. Έτσι, θα κερδίσετε χρόνο, χρήματα αλλά και το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η ομάδα μας αποτελείται από δικηγόρους με απόλυτη προτεραιότητα την στοχευμένη εξειδίκευσή τους στο αντικείμενό τους και την συνεχή επιμόρφωσή τους σ' αυτό. Για το λόγο αυτό ακόμα και αν έχετε προσωπική επαφή με κάποιο μέλος της εταιρείας, η υπόθεσή σας θα ανατεθεί στον ειδικευμένο στις συγκεκριμένες υποθέσεις συνεργάτη μας. Η διεκπεραίωση των υποθέσεων που μας ανατίθενται γίνεται λαμβάνοντας υπ' όψιν κάθε πτυχή της και κάθε ενδεχόμενη συνέπεια που μπορεί να προκληθεί. Αντιμετωπίζουμε δηλαδή την υπόθεσή σας σφαιρικά και με επιμέλεια, ώστε να προβείτε στην ενδεδειγμένη ενέργεια με απόλυτη κατοχύρωσή σας. Μας διαπνέει σεβασμός στον πολίτη και τη θέση του και διάθεση να συνεισφέρουμε και εμείς με την εργασία μας σε ένα καλύτερο αύριο. Η σχέση του δικηγόρου με τον εντολέα του είναι σχέση εμπιστοσύνης που είμαστε διατεθειμένοι να κερδίσουμε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Q

Δεν είμαι σίγουρος αν συμφέρει η ανάθεση της υπόθεσής μου σε δικηγόρο. Μπορώ να έχω μία πρώτη εκτίμηση χωρίς χρέωση;

A

Η περιπλοκότητα των δικαστικών και εξωδικαστικών διαδικασιών που πρέπει κάθε φορά να ακολουθηθούν προοκειμένου να υπερασπιστούμε αποτελεσματικά τα συμφέροντά σας, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο τον υπολογισμό των εξόδων που απαιτεί η εκάστοτε διαδικασία και περαιτέρω της αμοιβής μας. Το γεγονός αυτό λειτουργεί ανασταλτικά με αποτέλεσμα να καταφεύγει κανείς στον δικηγόρο μόνο όταν η κατάσταση έχει φτάσει πια στο απροχώρητο (κατασταλτική νομική αρωγή). Αν αντιθέτως γνώριζε κάποιος το κόστος της εκάστοτε διαδικασίας που πρέπει να ακολουθηθεί είναι πιθανόν να είχε συμβουλευτεί έναν εξειδικευμένο και έμπειρο δικηγόρο και να είχε αποφύγει πολλά προβλήματα πριν καν αυτά να γεννηθούν (προληπτική νομική αρωγή). Για το λόγο αυτό αλλά και επειδή πιστεύουμε ότι ο δικηγόρος ασκεί λειτούργημα και πρέπει να είναι ουσιαστικός συμπαραστάτης του πολίτη, αποφασίσαμε να κοστολογήσουμε τις συνηθέστερες διαδικασίες που θα μας χρειαστείτε, ώστε να μπορείτε να έχετε μια πρώτη εικόνα. Ακόμα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να έρθετε στα γραφεία μας σε μία πρώτη δωρεάν συνάντηση όπου και θα εξειδικεύσουμε τις απαιτούμενες διαδικασίες, έξοδα και αμοιβή μας στην δική σας συγκεκριμένη κάθε φορά περίπτωση.

Q

Είναι απαραίτητο το ραντεβού στο γραφείο σας; Μπορούμε να ορίσουμε τηλεφωνικό ραντεβού ή να σας στείλω τα απαραίτητα έγγραφα μέσω mail;

A

Για την σωστή αντιμετώπιση της υπόθεσής σας και τη διευκρίνιση κρίσιμων λεπτομερειών, ενδείκνυται ένα πρώτο ραντεβού στα γραφεία μας προκειμένου να υπογράψετε και τη σχετική φόρμα ανάθεσης εντολής καθώς και κάποια πληροφοριακά έγγραφα. Ωστόσο, κατά τον ορισμό του ραντεβού μπορείτε να έχετε σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον συνεργάτη μας ώστε να σας καθοδηγήσει σχετικά με χρήσιμα έγγραφα που θα πρέπει να έχετε μαζί σας (ή να μας στείλετε ηλεκτρονικά) ώστε να μην χρειαστεί δεύτερο ραντεβού.

Q

Πώς μπορούμε να ορίσουμε ραντεβού και πόσο θα κοστίσει;

A

Σύμφωνα με την πολιτική μας, δεν θα χρεωθείτε για το πρώτο ενημερωτικό ραντεβού για κάθε νέα υπόθεσή σας. Ωστόσο, το ραντεβού αυτό είναι ενημερωτικό σχετικά με την υπόθεση σας και έχει σκοπό να καταρτίσουμε οικονομική προσφορά, να σας παρουσιάσουμε τις δυνατότητες σας και να σας εξηγήσουμε τις απαραίτητες νομικές ενέργειες και τον εκτιμώμενο χρόνο. Για το λόγο αυτό τα ραντεβού ορίζονται αυστηρά για 45’ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο μας και αναβάλλονται μόνο κατ’ εξαίρεση. Ως προς τη χρέωση για επόμενα ραντεβού παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Q

Τι χρειάζεται να φέρω μαζί μου στο ραντεβού; Χρειάζεστε αντίγραφα των σχετικών εγγράφων;

A

Θα πρέπει να έχετε να έχετε μαζί σας τα στοιχεία ταυτότητας και τον ΑΦΜ σας. Επίσης, προσπαθήστε να συλλέξετε όσα έγγραφα σας φαίνονται σχετικά με την υπόθεσή σας (ιδίως δικόγραφα και έγγραφα που σας έχουν επιδοθεί). Εάν έχετε δυνατότητα, θα είναι χρήσιμο να φέρετε ένα απλό αντίγραφο των εγγράφων για δική μας χρήση. Σε κάθε περίπτωση, κατά τον ορισμό του ραντεβού θα σας καθοδηγήσει σχετικά ο αρμόδιος συνεργάτης μας.

Q

Πώς μπορώ να έρθω στα γραφεία σας με ΜΜΜ;

A

1. Επιβίβαση από την στάση «Σταθμός ΗΣΑΠ» έναντι του «Σταθμού Πειραιά» του ηλεκτρικού στο λεωφορείο της γραμμής 843 ή 859 και αποβίβαση στην στάση «Άγιος Νικόλαος» (2 λεπτά περπάτημα από τα γραφεία μας). 2. Χρησιμοποιώντας τα λεωφορεία των γραμμών Α1, Β1, 130, 217, 229, 827, 828, και 831 με αποβίβαση στη στάση «Άγιος Νικόλαος» (2 λεπτά περπάτημα από τα γραφεία μας). 3. Χρησιμοποιώντας τα λεωφορεία των γραμμών 040, 049 και 904 κατεβαίνοντας στην στάση «Γούβα» (1 λεπτό περπάτημα από τα γραφεία μας). 4. Χρησιμοποιώντας τα λεωφορεία των γραμμών 300, 906 και 909 κατεβαίνοντας στην στάση «Βρυώνη» (2 λεπτά περπάτημα από τα γραφεία μας).

Q

Πώς μπορώ να έρθω με ΙΧ; Υπάρχει δυνατότητα στάθμευσης;

A

Με δικό σας μεταφορικό μέσο, στην ως άνω διεύθυνση. Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει δυσκολία στάθμευσης στην περιοχή κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε απόσταση 2 λεπτών από τα γραφεία μας βρίσκεται ο χώρος στάθμευσης Polis Park Αγίου Νικολάου Πειραιώς.