Νέα & Δημοσιεύσεις

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η εταιρεία μας ατενίζει με όραμα και αισιοδοξία τη νέα δεκαετία. Με περισσότερη εμπειρία και αμείωτο ενθουσιασμό χαράσουμε το δρόμο, δίνουμε ευκαιρίες σε νέους δικηγόρους να λάμψουν και συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας.

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

Το γραφείο αναπτύσσεται και εξελίσσεται, η παλαιά φρουρά των μεγαλύτερων σε ηλικία  δικηγόρων σταδιακά συνταξιοδοτείται ή αποσύρεται, αφήνοντας τόπο στη νέα γενιά, που επεκτείνει τη δραστηριότητά της – πέραν των παραδοσιακών ειδικεύσεων ναυτεργατικού δικαίου και ατυχημάτων – στο δίκαιο των επιχειρήσεων και του τουρισμού.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ιδρύεται παράρτημα του γραφείου σε ιδιόκτητο πολυόροφο κτίριο γραφείων δίπλα στο σημερινό Εφετείο Αθηνών και στον Άρειο Πάγο, που δραστηριοποιείται σε άλλους τομείς του δικαίου (αστικό, εμπορικό και διοικητικό).

ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το γραφείο επεκτείνεται με την προσθήκη νέων μελών και εγκαθίσταται στην συμβολή των οδών Ευπλοίας και Κανθάρου αρ. 3 στον Πειραιά, όπου αδιάκοπα λειτουργεί μέχρι και σήμερα με αιχμή του δόρατος το ναυτεργατικό δίκαιο και το δίκαιο των ατυχημάτων (personal injury).

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Το γραφείο μετασχηματίζεται σε δικηγορική εταιρεία. Ανακαινίζεται πλήρως και εκσυγχρονίζεται σε υποδομές και μηχανοργάνωση κάνοντας άλμα στην ψηφιακή εποχή. Συστηματική περαιτέρω εξειδίκευση στο φορολογικό δίκαιο και στο δίκαιο των ακινήτων, καθώς και στην προστασία του καταναλωτή, το εμπορικό δίκαιο με έμφαση στον ανταγωνισμό, την εμπορική αντιπροσωπεία και διανομή και τη πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

Ο Γεώργιος Ι. Παυλάκης, αριστούχος απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, ιδρύει το δικηγορικό γραφείο «ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» στο κέντρο των Αθηνών.