Η εταιρεία

Home About Us

Experts on the field

Experience and knowledge are brought together to achieve excellence. Our daily engagement with tourism related businesses and our steady participation in relevant events are our two keystones.

Meet your needs

Your business ideas need to be legally measured and protected so that they can prosper. We know your business’ needs and we serve them quickly and efficiently. We provide full legal support for every aspect of your business at the time needed.

Custom pricing

We respect your effort and your business’ specific needs. Our pricing policy will be determined upon specific evaluation of your case. Feel free to contact us.

Ποιοί είμαστε

Είμαστε μια δικηγορική εταιρεία που απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Αν ξεκινάτε τώρα την επιχειρηματική σας ιδέα ή ψάχνετε τον κατάλληλο νομικό συνεργάτη για να κάνετε το αποφασιστικό άλμα στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, είστε στο σωστό μέρος. Η ομάδα μας έχει τα απαραίτητα προσόντα, την εμπειρία, την γνώση αλλά κυρίως τον τρόπο να σας προσφέρει ολιστική νομική υποστήριξη και να κατοχυρώσει την επιχείρησή σας από πιθανές επισφάλειες. Οι συνεργάτες μας γνωρίζουν εις βάθος το εγχώριο, ευρωπαϊκό και διεθνές νομικό περιβάλλον και παρέχουν νομική καθοδήγηση και επιχειρηματικές λύσεις σε διασυνοριακές υποθέσεις. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε την μακρά ιστορία των γραφείων Παυλάκη και Συνεργατών στον τομέα των ατυχημάτων διεκδικώντας αποζημιώσεις για τα θύματα και τις οικογένειές τους. Έχουμε εκπροσωπήσει επιτυχώς και έχουμε επιτύχει την επιδίκαση εύλογης αποζημίωσης σε εκατοντάδες θύματα τροχαίων, εργατικών και ναυτεργατικών ατυχημάτων αλλά και σε περιπτώσεις αστικής ευθύνης του Δημοσίου ή σε περιπτώσεις ιατρικής αμέλειας.

Η ιστορία μας

Η αρχή έγινε στις αρχές του 1960 όταν ο Γεώργιος Ι. Παυλάκης, αριστούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών ίδρυσε τα δικηγορικά γραφεία Παυλάκη και Συνεργατών στο κέντρο της Αθήνας. Το 1975 τα γραφεία μεταφέθηκαν στον Πειραιά και σύντομα μονοπώλησαν στον τομέα των ατυχημάτων και ιδίως στα ναυτεργατικά ατυχήματα. Από τότε και μέχρι σήμερα συνεχίζεται η μακρά παράδοση της επιτυχημένης εκπροσώπησης θυμάτων ατυχημάτων, έχοντας διευρύνει την ειδίκευσή μας και σε τομείς όπως το τροχαίο ατύχημα και η ιατρική αμέλεια. 

Το 2017 το γραφείο πήρε την μορφή της δικηγορικής εταιρείας και μπήκε στην νέα εποχή. Ανακαινίστηκαν πλήρως οι ιστορικές εγκαταστάσεις μας στο ναυτιλιακό κέντρο του Πειραιά και υιοθετήσαμε ένα σύνολο νέων ψηφιακών εργαλείων και συστημάτων που είναι απαραίτητα για την δικηγορία της ψηφιακής εποχής. Εκτός από τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, εμβαθύναμε και σε νέους τομείς του δικαίου απασχολούμενοι πλέον με νέους κλάδους  και ιδίως με το δίκαιο των ακινήτων και τις Τουριστικές – Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Χριστίνα Παυλάκη

Administrative Assistant

View profile
Γεώργιος Παυλάκης

Partner

View profile
Στέλιος Παυλάκης

Managing Partner

View profile
Κυριακή Μπάλτα

Partner

View profile
Ελένη Κάββουρα

Associate

View profile

Join us

Team spirit. Mutual respect. Personal growth.

We are always on the hunt for dedicated and promising legal professionals. Our firm offers great career opportunities and an ideal working environment. If you own a bachelor degree in law and have hands-on attitude, check out our open vacancies.