Η εταιρεία

Η διαδρομή μας

Τα δικηγορικά γραφεία Παυλάκη και Συνεργατών ιδρύθηκαν στις αρχές του 1960. Πρώτα στην Αθήνα και ύστερα στον Πειραιά, στον οποίο έμελλε να ριζώσει η εταιρεία μας. Το 2016 πήραμε τη σημερινή μας μορφή με την επωνυμία Παυλάκης και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα       

PnP partners

Η φιλοσοφία μας

Οι στενοί δεσμοί των ιδρυτικών μελών μας, η εμπιστοσύνη, το φιλότιμο και το όραμα για δημιουργία έχουν διαποτίσει τη λειτουργία της εταιρείας μας και αντανακλάται στις σχέσεις μας με τους εντολείς μας. Για εμάς η δικηγορία είναι πρωτίστως λειτούργημα και προσφορά στην κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα       

Τεχνογνωσία

Στην Pavlakis & Partners συνδυάζουμε την άρτια και εξειδικευμένη γνώση με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει με τα χρόνια σωρευθεί, κατασταλάξει και εν τέλει αποκρυσταλλωθεί στον τρόπο λειτουργίας, τα πρωτόκολλα και τις διαδικασίες που τηρούμε κατά τον χειρισμό της κάθε υπόθεσης. 

Στρατηγική

“Η στρατηγική είναι τρόπος σκέψης, μια συνειδητή και σκοπούμενη διαδικασία, μία εντατική εφαρμογή ενός συστήματος, είναι τελικά η επιστήμη του να εξασφαλίζεις την μελλοντική επιτυχία”. Με εφόδια την τεχνογνωσία μας και τον επιχειρηματικό τρόπο σκέψης μας, δουλεύουμε σκληρά για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. 

Καινοτομία

Έχοντας βαθειές τις ρίζες μας στο παρελθόν μας, τολμούμε να αλλάζουμε και να προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες. Στην εποχή των μεγάλων αλλαγών στεκόμαστε στην πρώτη γραμμή εξερευνώντας καθημερινά νέους ορίζοντες. Παίρνουμε πρωτοβουλίες, σκεφτόμαστε “out of the box”, τολμάμε νέες προσεγγίσεις με μαχητικότητα και ενθουσιασμό.